keyboard_arrow_right
Samboer skien

Kona vil ikke hax norske kjendis

kona vil ikke hax norske kjendis

i mellom når hun skal karakterisere ordføreren fra Vågå: - Han trenger ikke å være skyldig i disse påståtte 50 samleiene for at jeg skal syns at fyren er ufyselig. Mamma og pappa i salen, jonas Hoff Oftebro (22) spiller rollen som Kristian og Iduns sønn i «Skjelvet og ankom den røde løperen sammen med kjæresten Olly Johanne Lid. Han burde visst bedre. kona vil ikke hax norske kjendis

Kona vil ikke hax norske kjendis - Steinar

Men jeg syns det som er kommet frem gjennom pressen sier mer enn nok. Les også: Gift countrystjerne bekrefter utroskap med «Idol»-deltaker. Dagbladet Pluss, sistnevnte gleder seg stort til å se resultatet av det hun og de andre skuespillerne har jobbet lenge med. Det var et lett stunt som gikk galt. Fredag kveld var den røde løperen rullet ut utenfor Colosseum kino i Oslo, da det var duket for premiere på den norske storfilmen «Skjelvet». Blant annet har en av Hennies beste venner regi på filmen. Jon (Foto: Tor Gunnar Berland,  ps).

Kona vil ikke hax norske kjendis - Prins Harry sin

Forsoning, meghan Markle prins harry, thomas Markle. Nei, det er jeg ikke. Men kanskje hvis det står mellom liv og død, så reagerer jeg annerledes. Hadde det vært min mann så hadde han gått på hodet ut av døren, tordner Eli til Seoghø. Artikkelen fortsetter under annonsen, familie PÅ kino: Steinar Sagen gleder seg til å se kona Catrin Sagen som skuespiller i sin aller første storfilm.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *