keyboard_arrow_right
Pene x

Stikninger i underlivet bildedeling

har hatt mens en dag eller. Shots of the Week - Trophée Hassan. Hole, par, yards, hole, par, yards Out 36 3822 In 36 3735 Tot. Dette er fortsatt plagsomt. Jeg har aldri vært gravid før, så dette er skrevet uten erfaring fra noe. Akkurat som om jeg kjenner det holder på å komme utflod/mens. Day 4 Highlights - isps handa World Super 6 Perth. Dag 11 frem til idag: mye gulaktig tykk utflod. Nå kommer mensen" Dette må ha vært en slags festeblødning kanskje? Da blit jeg sliten i hele underlivet.

Stikninger i underlivet bildedeling - Gravid mor: Stikkinger

Har kort lutealfase (fra 8-10 dager) så dette var uventet og flott! Veldig tydelig, ikke noe jeg fant på av meg selv, dette var veldig plagsomt! Men dette er i allefall det jeg har merket: Dag 8 DPO: noe brun spot på kveld, ikke mye men nok til at jeg tenkte "f. Lykke til alle sammen! Race to Dubai Show - Aphi Days for Kiradech in Perth.

Stikninger i underlivet bildedeling - Gravid mor: Stikking

Po gamle operasjon dark room (sorry detaljer.) Nesten som om det har stikninger i underlivet bildedeling boblet litt. Race to Dubai round up: Trophee Hassan II update. Race to Dubai Show - Imposing Levy Collects 5th Tour Title.
Stikninger i underlivet bildedeling 176
Vibeke skofterud nakenbilder stor fitte 900
Stikninger i underlivet bildedeling 711
Har hørt andre her inne skrive "kiling bak navlen tror dette passer også for meg. Dag 9 og 10 DPO: tydelige stikk og smerter midt i underlivet. Har med andre ord hatt endel smerter, og syns kanskje dette er litt urovekkende. Har vært mye plaget at stikking i sidene ved eggstokkene, så dette var nytt for meg. Håper dette kan hjelpe noen! Slik er jeg nå for. Dag 12 DPO: Metallsmak i munnen! Slik som når jeg har mens feks. Ellers så har jeg de siste dagene følt at det snart skal komme noe fra skjeden. Jeg spotter alltid før mens, så dette var nok det første tegnet på at noe var i gjære!

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *