keyboard_arrow_right
Menn konstant

Gammel fitte modne kvinner yngre menn

gammel fitte modne kvinner yngre menn

langt frem i tid, alder er virkelig uvesentlig når man vet at ingen er garantert en dag i morgen, ulykker og dødelige sykdommer kan ramme uansett alder. Og han tror at å komme hjem fra jobb, slenge beina på bordet i stua, og lese avisen mens han forventer at middagen serveres, virkelig er noe kvinnen drømmer om å ha i hus. Og det gjaldt ikke bare for tenåringene serien egentlig var ment for; voksne kvinner var heller ikke særlig sjenerte når det kom til å spørre om en selfie med kjekkasen. gammel fitte modne kvinner yngre menn Det er ofte tilfeldig hvem man blir sammen med, men jo eldre kvinnene blir, jo større sjanse er det for at de får en yngre kjæreste, mener Kjensli. Cecilie Kjensli er sexinspirator og innehaver av den lille erotiske nettbutikken. Det frister enormt å kunne ha sex halve eller hele natten, slippe at akten er unnagjort på max åtte minutter. Vi ser det til stadighet, at det skrives om i aviser, ukeblader og andre media at modne kvinner tiltrekkes av unge menn. LES OGSÅ: Har du funnet deg en yngre mann, men er bekymret for aldersforskjellen?

Side: Gammel fitte modne kvinner yngre menn

I det seksuelle er de åpne, frigjorte, og tør nyte sex maksimalt. Økt velstand har også ført til at den biologiske alderen i befolkningen synker. Den yngste var 26 år, sier Anita. Vi er på topp seksuelt, appetitten og erfaringen er stor. Det betyr dog ikke at jeg syns alt som er eldre er fint. Men si at den nye kjæresten er like gammel som kvinnens barn, da vil nok noen heve på brynene, men hva så? Drømmen er jo å bli lært opp av en dame som vet hva hun liker, og hva hun vil ha, sier Kjensli. Hva kommer det av at mange yngre menn tenner på langt eldre og modne kvinner? Marina De Paoli, som er sexolog, forklarer til at det absolutt er en cougar-trend.

Eldre damer og: Gammel fitte modne kvinner yngre menn

Den moderne mormor eller bestemor kan være en norske snapchat jenter nakene dama kåt sexhungrig kvinne på 45 til 60 år, og ungguttene sikler etter henne. På Bristol i Oslo kan norske Anita Flakk (45) bekrefte trenden. Sånn er det ikke for oss kvinner. MØteplasser: Det er lett å møte menn og kvinner i alle alder på dagens møteplasser. Hun nekter å godta at dating skal ha et datostempel. Det handler ikke bare om sex, men om å passe sammen som mennesker. Det er vanskelig nok å holde sammen med folk på ens egen alder. Hun kom i høst med boken. At unge menn liker en voksen og moden kvinne er ikke noen hemmelighet. Jeg fatter ikke hva som får en mann med måne og hengemage til å tro at han er byens mest sexy. At menn særlig i runde to, altså etter et samlivsbrudd, får seg en yngre dame er det ikke så mange som reagerer. Mange voksne kvinner i dag ser jo ikke ut som gamle. Det handler nemlig om personlighet og kompatibilitet uansett forhold og aldersforskjell. Nå er det rovdyrene på over 40 som jakter. Man kan godt snu på det og spør hvorfor eldre kvinner tenner på yngre menn? Det er igrunnen synd, at vi må tippe godt over 30 for å ta til fornuften. Han der borte, for eksempel dritkjekk fyr! Av en eller annen merkelig grunn har menn et adskillig større ego enn de har fornuft. Lykken er her og nå, og den er til for å gripes! Flere holder seg yngre enn deres faktiske alder tilsier. Og tre minutter i senga hver fjortende dag, unnskyld meg men det er faktisk ikke nok. (Pssst: Ville du gjettet at Christie Brinkley er 62 år? Det er ikke noen som ser med skjeve øyne på det. Alternativet kan jo være ganske lunkent.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *